Аваков: ми на порозі наступного етапу повномасштабного вторгнення

Опубліковано:
17 Листопада, 2014 о 11:54

Незважаючи на те, що російська армія на сто крат за чисельністю перевершує українську армію, здавати територію без бою ніхто не має наміру.

На підконтрольних бойовикам частинах Донецької та Луганської областей України знаходиться близько 7000 чоловік особового складу російських військ. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.
«Абстрактний прогноз такий: ми на порозі наступного етапу повномасштабного вторгнення. На території Донецької та Луганської областей в останні тижні сконцентрувалися групи російських військ. Близько 7 тисяч. Про це наші дипломати заявляють публічно », – заявив він.



Аваков не зміг спрогнозувати, чи буде вторгнення. За його словами, «все залежить від нашої готовності та консолідації».

Він заявив, що до повномасштабної війни з Росією, яка в сто крат перевершує українську армію, Україна не готова, однак здавати без бою територію ніхто не буде. «На сьогоднішній день до повномасштабної війни з російською армією, яка в сто крат перевершує нашу, зрозуміло, що ми не готові. Але здавати територію без бою ніхто не буде », – сказав він.

Постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв повідомив, що Росія готує повномасштабне вторгнення в Україну. «Я думаю, що ООН якомога швидше повинна бути проінформована, що Росія планує повномасштабне вторгнення в Україну. Останні факти доводять це, і не залишають сумнівів », – написав він у своєму твіттері.

7 листопада в РНБО повідомили, що Росія продовжує доставляти на окуповану територію Донбасу важку військову техніку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аваков, #вторгнення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: