Атака на аеропорт – загинули троє українських бійців

Опубліковано:
8 Листопада, 2014

Сьогодні з самого ранку тривають бої в районі донецького аеропорту. Бойовики несуть втрати, але не припиняють спроб захопити стратегічний об’єкт, повідомляє Galnet із посиланням на прес-центр АТО.


«Сьогодні в боях за аеропорт Україна втратила трьох героїв. Один військовослужбовець загинув під час вогневого зіткнення від розриву гранати, двоє отримали смертельні поранення, коли під час виставлення секретів в районі нового терміналу потрапили у засідку та вступили у вогневе протистояння з бандитами», – повідомили в прес-центрі.

 

Ситуація в районі траси Бахмутка залишається складною. Близько 12:00 піхота бойовиків за підтримки танка намагалась штурмувати наш блокпост в районі Кримського. Атака була відбита, танк зазнав ушкоджень та покинув поле бою. Втрат серед українських військових немає.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #війна, #Донецьк, #кіборги, #новини тернопільщини, #українські бійці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: