Астрологи розповіли, що чекає на Україну

Опубліковано:
19 Жовтня, 2014 о 11:51

Після війни  на сході буде  відродження, але як  довго   його  чекати? Український  народ  переживає   нині не   найкращі  часи: після повалення влади  Януковича та  втечі  екс-президента   з країни, була  анексія  Криму  Росією, а   згодом   почалися  бойові дії на сході.

 



Однак, запевняють  експерти, саме  тепер  відбувається  грандіозна подія –  становлення України як держави.


Переломна  епоха   для  України уже почалася.  Зірки кажуть, що   Київська Русь, центром якої  був Київ, в не  Московія,  абсолютно точно має шанс на відродження після 2021  року.  Її центром  знову може  стати  українська столиця.


Стартом буде з’єднання на небі Сатурна і Юпітера в день сонцестояння 21 грудня 2020 року, а це грандіозна епохальна подія. Це символи великого об’єднання і скріплення народів в знаку Водолій, що егрегоріально пов’язаний зі Східною Європою і призведе до підйому  нації як такої. Тим паче, що українцям є, чим пишатися.


Таким чином, ситуація в  Україні має стабілізуватися   через шість років. З 2021 по 2033 рік почнеться різкий ріст економіки, завдяки чому в межах    української держави трапиться нове “китайське диво”.

 

Прийде новий президент – реформатор, який буде високого зросту на “білому коні” (є пророцтво Ванги з цього приводу), якому  вдасться  провести  реформи  і відродити   економіку.  Після 2024-2025 року   Україна  матиме всі шанси стати повноцінним членом Євросоюзу.

 

У найближчі ж роки – 2015 – 2016 –   українців чекає складний перехідний етап відродження після того, як закінчиться війна на сході. Чекати залишилося вже недовго – зустрічі президентів Порошенко і Путіна восени покладуть край конфлікту на Донбасі.

 

13 вересня 2014 року кровожерливий Марс остаточно залишає знак війни Скорпіон – це добрий знак для українців.

 

2017 рік може стати переломним у всіх сенсах, економіка почне рости, почнуться великі інвестиції в  Україну.

 

2018 рік-  буде поступове зростання населення країни, можлива важлива пенсійна і медична реформа.

 

2019 рік – експансія торгових відносин з іншими країнами та альянс з ними, можлива зміна статусу Криму.

 

2020 рік – важливий рік для реформ в церкві,  можливе відділення Української церкви від Московського патріархату, також це прихід в політику майбутнього харизматичного лідера – “рятівника України”. Після чого, в 2024 році, він стане “князем”  України-Русі і об’єднає її з цивілізованими країнами Європи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: