Активна екс-регіоналка та невтомна багаторічна захисниця видатного кримінального авторитета, «праффєсора» і, до слова, колись Президента України Віктора Януковича Анна Герман вирішила знову привернути до себе увагу. Оскільки ніхто уже і не згадує про партію Регіонів, бо це тільки пережиток часу і чорна пляма в історії України – жінці довелося шукати інші способи, щоб про неї знову говорили.

 



В ефірі каналу «112» пані Анна з’явилася в новому образі, чи то стилі, чи як то назвати…  але її конкретно «поміняло». Подейкують, що політик зробила пластичну операцію і тому зараз її обличчя помітно  змінилося, так жінка 1959 року народження надумала себе омолодити. 

 

У багатьох ЗМІ обличчя Анни Герман уже називають «бурятським», справді більшості людей тепер вона нагадує бурятку, хоча за національністю  – українка, її дівоче прізвище Стеців, і родом вона з с. Колодруби Миколаївського району Львівської області. І на що тільки не йдуть політики заради влади, слави, грошей і уваги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: