АМКУ оштрафував дві компанії, пов’язані з групою “Приват”

Оштрафували за змову на аукціоні з продажу скрапленого газу на початку війни.

Опубліковано:
25 Травня, 2024 о 13:03

Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував дві компанії, пов’язані з групою “Приват”,за змову на аукціоні з продажу 14120 тонн скрапленого газу, який відбувся у квітні 2022 року.

Про це повідомляє пресслужба АМКУ.



Зазначається, що за результатами проведеного на замовлення ПАТ «Укрнафта» аукціону ТОВ «Трансоілгаз» та ТОВ «ТД Карпатинафтотрейд» разом придбали зазначені 14 120 тонн скрапленого газу за ціною 28 тис. грн за 1 тонну.

АМКУ встановив, що ТОВ «ТД Карпатинафтотрейд» та ТОВ «Трансоілгаз» під час участі в аукціоні діяли не самостійно, а узгоджували свою поведінку з метою усунення конкуренції та розділили предмет аукціону між собою.

За змову під час участі в аукціоні Комітетом накладено на ТОВ «ТД Карпатинафтотрейд» та ТОВ «Трансоілгаз» штрафи у загальному розмірі 679 998 грн, а інформацію про порушників внесено до Зведених відомостей щодо спотворення результатів торгів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АМКУ, #приват, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: