Аграрії Тернопільщини можуть отримати міндобрива за допомогою фінансування США

Опубліковано:
26 Червня, 2024 о 22:16
Аграрії Тернопільщини можуть отримати міндобрива за допомогою фінансування США
Аграрії. Фото з відкритих джерел

Аграрії Тернопільщини можуть отримати міндобрива USAID АГРО. Загалом таку можливість мають 9 500 українських агровиробників, які мають в обробітку від 5 до 500 гаекткарів землі, вирощують зернові або олійні культури, зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства.

Про це написали на сторінці Тернопільської обласної військової адміністрації у мережі Facebook.



Цю допомогу загалом можуть отримати аграрії у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях.

«Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна надасть мінеральні добрива на осінню посівну-2024 для 9 500 українських агровиробників. Допомога розрахована на фермерів з південних, центральних, західних та північно-західних областей. Прийом заявок триватиме з 24 червня по 4 липня або до вичерпання обсягів допомоги. Кожен погоджений учасник отримає 1 тонну нітроамофоски. Реєстрація на отримання допомоги відбудеться через Державний аграрний реєстр (ДАР) у розділі «Доступні програми» – «USAID АГРО 1 тонна Нітроамофоски (NPK), 2024 р.» Загалом через Програму USAID АГРО українським агровиробникам передадуть 9,5 тисяч тонн добрив», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аграрії, #США, #фінансування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: