74-річна тернополянка віддала аферисту усі заощадження за порятунок онука. Двінок із незнайомого номера неабияк налякав стареньку. У трубці почала начебто голос онука, який благав по допомогу. Потім трубку взяв незнайомець, який предствився поліцейським та повідомив, що онук збив у ДТП пасажира і необхідно заплатити компенсацію потерпілим. В іншому випадку її онук опиниться з гартами. Таке повідомлення споукало бабусю взяти всі свої заощадження – 100 доларів і 500 гривень і сама винесла їх аферисту, який вже чекав її біля під’їзду. Коли ж пенсіонерку прийшов відвідати її син,  – дізналась, що з онуком все гаразд і звернулась у поліцію.

 



Вкотре поліцейські нагадують жиелям краю – не довіряйте невідомим. Коли Вам телефонують з поліції, ретельно перевірте почуту інформацію. Найкраще покласти слухавку та зателефонувати 102.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: