"Kozak system"  успішно провели всеукраїнський тур   “Наш Маніфест”

Опубліковано:
10 Грудня, 2015 о 14:43

Восени 2015 “Козаки” зіграли велике рок-шоу “НАШ МАНІФЕСТ” в семи містах України – в Києві, Львові, Луцьку, Дніпропетровську, Полтаві, Тернополі, Івано-Франківську. Концерти пройшли успішно,  бо в кожному місті були повні зали, а глядачі підтримували музикантів вже з першої пісні. 

В залах на концерти збиралась  чимало  представників української інтелігенції – музиканти й продюсери, письменники й журналісти, політики та  спортсмени. Також на концерти в кожному місті музиканти запрошували воїнів, що перебували в місцевих госпіталях.



 
Галина Тельнюк, “Сестри Тельнюк”: насамперед  KOZAK SYSTEM –   великі патріоти нашої країни, їх  громадянська позиція яскраво виражена в творчості.  Це команда професійних музикантів, які грають брутальний інтелектуальний рок  зі смаком дозованими етномотивами.  До того ж,  це  єдина в Україні зріла чоловіча команда з сильним чоловічим началом – це відчувається і в музиці і в подачі. У  них все від сердця і це надзвичайно важливо. KOZAK SYSTEM  – це артисти, які намагаються зробити світ кращим.

 
Ірма Вітовська, про концерт у Львові:  “Я  була на концерті  KOZAK SYSTEM  у  Львові –було захопливо, концерт як одна мить. Я взагалі  люблю цих музикантів, ми вже майже рік дружимо. А  я людина суб’єктивна, тому мені подобається все, що вони роблять. Якщо ж  об’єктивно, мене захоплює їхня енергетика, як вони віддаються  сцені. Подобається те, що їх люблять жінки, адже це справжні чоловіки. І ще те, що я їм подобаюся)). Іван Леньо – сексуальний мужчина, але нехай сильно не обольщається.”

Вікторія Жуковська, радіоведуча , про концерт в Луцьку: “Не дивлячись на зірваний голос, температуру вокаліста, все вирулили.Kozak System казали, що у Луцьку їм пороблено,  бо луцькі дівчата причарували їх. Особливо Важливо –  що у кожному місті на їх концертах є військові, яких запрошують безкоштовно. Така от їм розрада. Дуже люблю Kozak System, бо вони щирі і на кожному концерті викладаються на всі 100 відсотків.”

Ірина  Ярош, про концерт в Дніпропетровську: “ Дякую Kozak System!! Вояки були дуже задоволені цим концертом. Дуже приємно, що музиканти  в своїй творчості підтримали і  кримських татар – це  дуже  своєчасно й доречно. Все було дуже класно. Ми мали місця у VIP-ложі, але  не втримались і пішли танцювати прямо під сцену.”

Джамала, про концерт в Києві:  “Це був чудовий концерт з чоловічою енергією, сміливою, харизматичною та чуттєвою.”

В’ячеслав Узєлков, спортсмен, про концерт в Києві: “Для  мене цей концерт – бомба, розрив і шквал емоцій! Я люблю рок, і KOZAK SYSTEM це єдина для мене українська група, яку я хочу чути завжди. “Козаки” грають правильну  українську драйвову рок музику, їх концерти – це повний кайф!!”

Андрій Тимчук,  гурт “ФлайzZzа”про концерт в Луцьку: “ Дуже давно чекав нагоди почути і побачити наживо пісні з альбому “Живи і люби”. А тут на тобі – навіть нікуди не довелось їхати, бо Козаки завітали до Луцька! Ще за хвилин 15 до початку концерту дуже хвилювався за голос Івана, бо дізнався, що він мав проблеми із ним того вечора, але коли хлопці вийшли на сцену, мене відпустило і я просто кайфанув від тої енергетики та драйву, який подарували славні друзі-музиканти. Крутий підхід до справи, фірмовість стилю “Kozak System” -ось те, що відразу кинулось у око. Словом, круто! І, як завжди, у випадку з “Козак Систем”, мало 🙂 Хоча, зважаючи на стан Івана, лишається подякувати і за те 😉 Респект, дядьки! Ви завжди для мене будете хорошим прикладом і натхненням!

Василь Шкляр, письменник й політичний діяч: “На мою думку KOZAK SYSTEM –  один з найцікавіших та найпотужніших  європейських гуртів. І хто сьогодні не знає творчість “Козаків” – той не знає сучасної української музики”.
 

Про гурт: KOZAK SYSTEM – українська команда, що насьогодні, серед небагатьох, постійно представляє Україну на європейських музичних фестивалях та клубних майданчиках.  Цього року польські ЗМІ вже назвали KOZAK SYSTEM найвідомішою  командою  з України, а трек “Kochaj i Żyj”, записаний разом з польскою командою «Red Lips”  –  безумовним хітом, що  в  трійці кращих  польських пісень цього року.
У  червні 2015 KOZAK SYSTEM представляли Україну  на міжнародному  музичному фестивалі у Польщі “Oświęcim LIFE Festival”, де грали разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими  відомими музикантами зі всього світу. В серпні KOZAK SYSTEM  зіграли на чеському фестивалі TRUTNOFF, де стали хедлайнерами фестивалю разом із Prodigy, The Subways, Matisyahu.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: