Ігор Гуда: "Тільки фізично здорова нація може будувати гідне майбутнє нашої країни"

Опубліковано:
17 Лютого, 2016 о 09:53

Тернопільська футбольна команда “Ветеран “Креатор-Буд” — багаторазовий переможець на змаганнях місцевого рівня. Засновник та почесний президент команди — директор компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда, який з малечку професійно займався футболом і зараз успішно грає у нападі.  Футбольна команда зараз вдало виступає на всеукраїнськиму рівні. Ігор Гуда вважає, що за спортом — майбутнє, тільки будучи у добрій фізичній формі, можна досягати вершин у роботі. Саме тому він робить свій вклад у фізичне виховання молоді і сам подає добрий приклад.

 



Головний тренер ФК “Ветеран “Креатор-Буд” — Віталій Гоцалюк. Сам професійний футболіст і команду підібрав теж із професіоналів. Саме під його керівництвом команда встигла стати переможцем змагань обласного значення і гідно вийшла на всеукраїнський рівень. Команді ветеранів “Креатор-Буду” підкорилася також вершина — кубок України з футболу. У фіналі тернопільські ветерани з рахунком 3:1 отримали легендарну перемогу над маріупольським “Іллічівцем”.

 

— З Ігорем Богдановичем ми разом у 8-ми річному віці відвідували футбольні тренування. Згодом разом грали у Луцьку, де проживали і вчилися. Зараз Ігор Гуда грає в нападі. Це дуже відповідально, бо саме від нього залежить перемога, саме він повинен забити м’яча у ворота суперника, ми лише маємо зробити все, щоб передати йому пас, а вже від нападаючого чекають гострих моментів і голів, — розповідає Віталій Гоцалюк. 

 

Ігор Гуда займався футболом професійно, виступав за професійну команду. Припинив займатись футболом через травму. Тоді він був змушений почати все з нуля і заснував успішний бізнес. Втім, досі займається спортом і підтримує молодих спортсменів. 

 

— Любов до спорту у дітей треба виховувати з малечку. Фізично здорова людина може добре працювати, досягати вершин, робити добрі справи. Тільки фізично здорова нація може будувати гідне майбутнє нашої країни, — вважає Ігор Гуда.

 

— Все залежить від власника команди, якщо людина займалась футболом, якщо людина це любить, то і результат буде.  Своїми результатами ми робимо рекламу не тільки команді, а й будівельній компанії, Тернополю. Футбол — вид спорту №1 у світі. Ми за здоровий спосіб життя, — продовжує тренер. 

 

Віталій Гоцалюк зазначає, що Ігор Гуда велику увагу приділяє вихованню молоді і завжди допомагає спортивним школам. 

 

— Чи форму треба купити, чи м’ячі, чи якісь будівельні роботи виконати на спортивних майданчиках… Ігор Гуда завжди відкликається на такі прохання і робить все для того, щоб виховати покоління молодих спортсменів. 

 

Зараз ФК “Ветеран. Креатор-Буд” готується до нового футбольного поєдинку. 17 березня команда вирушає на фінал Кубка України з міні-футболу серед будівельних компаній. Віталій Гоцалюк говорить, що такий досвід у команди буде вперше, але “Ветеран Креатор-Буд”” сподівається на перемогу.

 

Ігор Гуда та Віталій Гоцалюк. Переможці Кубка України з футболу

 
 
ФК “Ветеран “Креатор-Буд” під час товариського матчу з ТНЕУ
 

  

Андрій Васильків

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: