В Тернополі на вулиці Будного капітально відремонтують проїзд  до дитячого садочку

Опубліковано:
12 Травня, 2016 о 17:53

У Тернополі виділили кошти на ремонт міжквартального проїзду від вулиці Будного до  дитячого садочку №35.

 



Окрім ремонту самого проїзду там заплановано капітально відремонтувати вуличне освітлення. Об’єкт внесено в титульний список капітальних робіт на 2016 рік.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднено список ремонтів в Тернополі у 2016 року

 

– Там заплановано крім ремонту самого проїзду щей  капітальний ремонт вуличного освітлення, щоб було безпечно ходити батькам та дітям і не перейматись, що там буде темно. Тобо в цьому році ми зробимо капітальний ремонт освітлення і капітальний ремонтпроїзду, – розповідає міський голова Сергій Надал.

 

До слова, на капітальний ремонт міжквартальних проїздів Тернопільська міська рада виділила майже 9 мільйонів гривень. Загалом за ці кошти відремонтують у різних мікрорайонах міста 16 об’єктів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Ґенделики навколо головної ялинки Тернополя задля покращення китайської економіки?

Опубліковано:
21 Грудня, 2015 о 21:44

Ми вже писали про те, що довкола тернопільської патріотичної ялинки завели хоровод торгові ґенделики. Це, напевно, щоб тернополяни далеко не ходили за незмінними “українськими” атрибутами нового року і Різдва — чортячими ріжками, яскравими перуками, чарівними паличками та іншим китайським крамом. Ну і як же без традиційних закусок!

 



В усіх ґенделиках полиці гнуться від кольорового асортименту, який, зазвичай, лежить “мертвим грузом” в магазинах. Але у новорічні вечори, з допомогою ігристих вин та міцних спиртних, товар розходитиметься як гречка зі знижками. Ну і звичайно діти не даватимуть проходу батькам, оскільки пояснити їм якість того товару просто неможливо. В перемішку з “made in China” йдуть наші рідні канапки і жарені сосиски, американські “горячі собаки” і традиційна шаурма… От тільки з випивками не додумали трохи… Треба з собою нести, або бігти на вокзал. Там продають цілодобово…

 

Складається враження, що міська влада спеціально втиснула деякі ґенделики під саму ялинку, бо трохи дальше біля фонтанів, де вони раніше були, напевно виторг не той. Мало хто туди біг за рожевими косичками і зірочками на дротиках. А батьки задурювали голови своїм чадам ялинкою. І, відповідно, ті підприємці, котрі «запекали» собі торгове місце, були незадоволені виручкою. Видно сума за дозвіл на торгівлю велика. Тому спритніші і заможніші перекочували під ялинку, де ніхто від покупки не відвертиться і витрачені підприємцями гроші вернуться з надлишком. Щоб всім вистарчило! Решту залишились коло фонтанів… Не стягнули… 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернополянам прикраси на ялинку обійдуться в 200 000 гривень

 

Можливо, таким чином міська влада вирішила «відбити» витрачені на лампочки для ялинки 200 тисяч гривень? Було б добре, якби десь можна було глянути на ті умови, за якими давали дозвіл на торгівлю біля ялинки, і тоді прості підрахунки прояснили б мотивацію такого рішення і люди могли б самі прикинути, скільки отримає від цього міська казна.

 

А ще в мережах подейкують, що ці торгові місця під ялинкою поставили для волонтерів. Але якийсь дуже дивний асортимент у тих “волонтерів”! Сумніви закрадаються стосовно такої інтерпритації ідеї міської ради… 

 

Наразі маємо те, що маємо, і бачимо лише те, що влада більше дбає про економіку Китаю і окремих гендлярів, ніж про тернополян та гостей файного міста.  

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: