Тест на корумпованість: у Кременецькій педагогічній  академії – перевірка

Опубліковано:
27 Липня, 2015 о 08:44

Держфінінспекція проводить перевірку у Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії ім. Тараса Шевченка. Перевіряють фінансово-господарську діяльність навчального закладу, зокрема правильність нарахування заробітної платні, а також витрату коштів на проведення ремонтних робіт.

– Ці питання і справді потребують пильної уваги інспекторів, – кажуть у профспілці «Трудова солідарність Кременеччини». – Наприклад, узимку працівників академії добровільно-примусово відправили у відпустку, і викладачі втратили по 500-700 грн. із зарплати. Натомість з керівництва вишу ніхто у відпустку тоді не пішов. У травні також з викладача Лідії Макаренко через незрозумілі причини за офіційні державні вихідні вирахували чималеньку суму з зарплати близько 900 грн. І так перелік «дивних випадків» можна ще продовжувати…



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: