Діти зі сходу в захопленні  від гостювання у тернопільських пластунів

Опубліковано:
20 Листопада, 2015 о 18:23

Діти з Авдіївки завітали у гості до тернопільських пластунів. Господарі ж постійно дивують хлопців і дівчат зі сходу чимось цікавим. Кожного дня у таборі відзначають якесь свято та інсценізують усі його традиції, наприклад: святкують Різдво – організовують Вертеп, співають колядки, щедрівки; відзначаються Великдень – розфарбовують крашанки, виводять гаївки і так далі.

 



Діти зранку щоранку проводять зарядку, а по вечорах влаштовують дискотеки. Також грають у теніс, проводять квести, беруть участь у розвиваючих іграх. Гості з Авдіївки кажуть, що на західній України їм дуже комфортно, весело, є чимало цікавих місць, дітям подобається багато спілкуватися українською, деякі із них навіть вступили до Пласту, оскільки життя тернопільських пластунів їм припало до душі. Хлопці і дівчата кажуть, що чекатимуть наступного запрошення від  тернопільських друзів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: