На Острівку «Чайка» у парку ім. Т. Шевченка руханка збирає тернополян 

Опубліковано:
20 Липня, 2015 о 14:29

У неділю у тернопільському парку ім. Т.Шевченка  на острівку «Чайка» чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія проць провела руханку. На тренування прийшли багато охочих. Спортсменка допомагає людям різного віку підібрати потрібний комплекс вправ, показує, як правильно користуватися тренажерами. Долучаються до занять і дорослі, і діти.

 



Учасниця тренування тернополянка Людмила Козіцька закликає усіх приєднуватися: «Я приходжу сюди не вперше, дуже рада, що така чудова можливість безкоштовно займатися на природі на чудових тренажерах – є у нашому місті, та ще й з прекрасним інструктором-чемпіоном. Руханка – це задоволення не лише для тіла, а й для душі, це покращення здоров’я і фізичного, і психічного і крім того – чудовий відпочинок».

 

Нагадаємо, у 2012 році Лілія Проць у Тернополі вперше в Україні організувала руханку, після чого руханка стала популярною майже по всій країні. Проте, згодом  тривалий час цю зарядку у Тернополі не проводили, а зараз традицію знову відновили. Ото ж, руханка тепер проходитиме щонеділі о 10.00 на острівку «Чайка».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: