Електрозварку, електричну пилу, два плазмових телевізори, DVD-плеєр, та деякі комплектуючі до бензопили – речей загалом на 20 тисяч гривень винів із помешкання хрещеної 17-літній житель Монастириського району. Крадіжка сталася у селі Горожанка. Жінка тривалий час перебувала закордоном, а за будинком доглядала сусідка. Кілька днів вона не приходила і саме в цей час сталася крадіжка. Повернувшись, господиня дому застала безлад. Жінка звернулась в поліцію.

 



Правоохоронці виявили, що до крадіжки причетний неповнолітній похресник потерпілої. Юнак живе з бабусею, а після смерті матері ним опікувалась тітка. В родині крім нього п’ятеро дітей. Хлопець і навів злодіїв на помешкання. А пробрались вони у дім через невеличке вікно на горищі. Хлопець зізнався у скоєному та повернув речі власниці. Триває слідство.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: