92% відсотки сімей Тернопільщини, які звернулися за субсидіями, отримали нарахування

Опубліковано:
28 Жовтня, 2015 о 22:53

117-ом тисячам сімей на Тернопіллі призначили субсидії – ця кількість в чотири рази більша, ніж у відповідний період минулого року. Всього  заявки подали 129 тисяч сімей області.

 



Директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації Вадим Боярський розповідає: «Приблизно 92% відсотки сімей Тернопільщини, які звернулися за субсидіями, отримали нарахування. Щодня до нас продовжують надходити заяви на оформлення субсидій, от тільки за понеділок поступило 1100 заяв. До речі, можемо сказати, що спостерігаємо спад надходжень заяв.  На початку жовтня ми мали більше звернень громадян, – практично 100 заяв було на кожне районне управління і десь до 200 заяв на місто Тернопіль. Загалом залишилося нам опрацювати ще 12 тисяч звернень, гадаю, на це нам знадобиться приблизно 10 днів».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: