Вчора у Тернополі відзначили річницю 44-ої окремої артилерійської бригади. Формували її на Яворівському полігоні на Львівщині, базується вона у Тернополі. До бригади входять кілька тисяч бійців з усіх куточків України. Воїни  цього військового об’єднання обороняли Вуглегірськ, Попасну, Горлівку, визволяли Слов’янськ. 10 бійців загинули на війні на сході держави.

 



На базі військової частини у Тернополі з нагоди річниці провели  шикування солдатів на плацу, відкрили Стелу з іменами героїв, які полягли під час боїв та вшанували їх хвилиною мовчання. Урочисто відзначили військових. Більшість воїнів наразі знаходяться на сході України, де несуть службу, на присутніх на святі та тих, хто досі захищає країну помолилися священики. До святкування також долучилися родичі воїнів. Усіх присутніх пригощали на польовій кухні традиційними «бійцівськими» стравами. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: