Понад 30 (!) тисяч гривень віддали шахраям довірливі жителі області. Вони щиро вірили, що таким чином рятують своїх родичів від тюрми. 

 



Пенсіонерка з Тернополя віддала 12 тисяч гривень псевдополіцейському. Їй зателефонували і повідомили, що у в’язницю може потрапити невістка, якщо за неї не заплатити кругленької суми. Шахраї навіть розгарли сцену, нібито невістка взяла слухавку.  «Мамо, я в поліції, допоможи!». Після таких слів емоції нахлинули на жінку і вона не думаючи перевела на вказаний рахунок 500 долірів. До невістки з сином зателефонували лише опісля.

 

У схожу аферу потрапив  77-річний житель Заліщиків. Він перевів на рахунок шахраям 20 тисяч гривень, почувши, що син у вчинив ДТП і йому загрожує тюрма. За двома фактами шахрайств розпочато кримінальні провадження. А жителів краю надалі просять бути більш розсудливими та не давати емоціям переважити над здоровим глуздом.  

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: