26 червня тернополян запрошують на мистецьку виставку-ярмарок

Опубліковано:
23 Червня, 2016 о 08:53

Тернопілля здавна відоме і продовжує славитися своїми людьми – щирими, гостинними і майстрами на усі руки. Майже у кожній родині є умільці, які навчені плести, вишивати, витинати, вирізьблювати, шити, ліпити… Одним словом, – творити. Такі люди вкладають частинку своєї душі в орнаменти, візерунки, малюнки…

 



«У нас дійсно багато талантів, про які варто розповідати, які варто показувати і розвивати їх і допомагати виходити на новий рівень. Тому 26 червня 2016 року з 12.00 до 18.00 ми запрошуємо всіх на «Виставку-ярмарок виробів народних промислів від місцевих митців та аматорів» в Український дім  «Перемога». – розповідає співорганізатор виставки-ярмарку Лілія Проць.   

 

 

«Цілі цієї виставки-ярмарку, не лише показати, що у Тернополі є багато цікавих, креативних людей, а також підтримати розвиток народних ремесел та популяризувати їх, допомогти аматорству та рукоділлю перерости у мікро-бізнес, відшукати нові таланти серед людей різного віку, збільшити кількість туристів у Тернополі. А ще маємо намір підтримати дітей та людей з особливими можливостями – майстри продаватимуть свої вироби і за виручені гроші плануємо придбати» – наголошує співорганізатор мистецького заходу Олена Дейнека.

 

Минулого тижня у Тернополі уже пройшла така виставка-ярмарок, на неї зійшлися чимало жителів і гостей міста, то ж і цієї організатори запрошують усіх охочих: тих хто має талант і бажає його показати, і тих, хто просто може підтримати талановитих людей, додати їм віри у власні сили та можливості.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: