Поліцейські спільно з працівниками управління СБУ та управління Державної міграційної служби провели спецоперацію із виявлення н Тернопільщині іноземців, які незаконно перебувають в Україні. Близько 90 працівників різних служб провели рейди гуртожитками, ринками та квартирами.

 



Найбільш ризикована категорія іноземців, яка поповнює ряди нелегальних мігрантів – це колишні студенти місцевих вишів, – кажеть правоохоронці. У Тернополі найбільше студентів-іноземців з Африки та Азії: майже п’ять сотень нігерійців, дві з половиною сотні іракців, дві сотні громадян Ганни, також у нас навчаються громадяни Анголи, Беніну, Ботсвани, Сирії, Сомалі та  Австралії, але їх кількість не перевищує десятка. Заходи тривали 2 тижні. Під час них було виявлено 24 іноземці-нелегали. Щодо 22 осіб прийнято рішення про примусове повернення. Трьом із порушників міграційного законодавства заборонено в’їзд в Україну.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: