21-річний офіцер “Цезар” та його екіпажі – королі “Леопардів”

Опубліковано:
25 Жовтня, 2024 о 21:10
“Цезар” та його екіпажі – королі “Леопардів”
“Цезар” та його екіпажі – королі “Леопардів”. Фото відділення комунікацій 5 Окремої танкової бригади.

Командир танкової роти одного з підрозділів 5 Окремої танкової бригади Олександр отримав свій позивний “Цезар” цілком заслужено. Молодий офіцер не по роках мудра і розважлива людина, грамотний командир, який користується повагою та довірою побратимів.

У 2023 році уродженець міста Кривий Ріг Дніпропетровської області закінчив Академію сухопутних військ, але вже навіть під час того, як був курсантом, виконував бойові завдання з оборони міста Києва від російських загарбників.



Після закінчення навчання, у свій 21 рік, “Цезар” став командиром взводу у бойовій бригаді. Брав безпосередню участь у бойових зіткненнях на сході нашої держави. Зараз Олександр є наймолодшим командиром роти у 5 ОТБр.  Водночас, він знає, як знайти спільну мову з набагато старшими за віком підлеглими, що таке бути кадровим офіцером і якою повинна бути мотивація в кожного, щоб боронити нашу країну від рашистської нечисті.

Саме екіпажі танків “Leopard” із танкової роти “Цезаря” у взаємодії з іншими складовими танкової бригади цими днями проводять важливі тренування, максимально наближені до бойової обстановки, щоб у вирішальну мить кожен постріл по окупантах був точним, а кожен рух бойової машини  – впевненим.

Усі танкісти готові та здатні зустріти ворога віч-на-віч, захищаючи нашу землю. Тренування важкі, але вони формують непохитну впевненість у собі та в своїй техніці.

Цікава деталь: хлопці під час тренувань охоче одягають уніформу німецького зразка, що робить поєднання екіпажів із німецькими танками ще гармонійнішим: німецька сила та українська міць! 

Детальніше дізнатися про умови військової служби у цьому військовому з’єднанні та поповнити лави сталевих воїнів у 5 ОТБр за таким контактним номером телефону: 099-147-12-88.

Відділ зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.
Фото Відділення комунікацій 5 Окремої танкової бригади.

На Чортківщині 60-річна жінка творить з бетону справжні дива

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #леопарди, #цезар
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: