На Тернопільщині заборонили ходити у ліси у час високої пожежної небезпеки

Опубліковано:
6 Березня, 2024 о 09:10

На Тернопільщині заборонили відвідування лісів у час високої пожежної небезпеки – це розпорядження начальника Тернопільської обласної військової адміністрації.

Зокрема, така заборона діятиме, якщо буде 4 і вище класу пожежної небезпеки за умовами погоди.



«Населенню заборонено відвідувати ліси, не можна в’їжджати до лісів (крім транзитних шляхів) автомобілям та іншим видам технік, окрім тих, які використовують для потреб лісового і мисливського господарства, забезпечення оборони, громадської безпеки і порядку, автомобілів державних природоохоронних служб і правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків, пожежних машин й іншої техніки для гасіння пожеж. Цілодобово проводитимуть моніторинг природних екосистем, щоб вчасно виявити і загасити пожежі. Посилять контроль за самовільним спалюванням стерні, сухої рослинності чи її залишків та сміття у лісах і на прилеглих територіях, торфовищах, лучно-степових ділянках, сільськогосподарських угіддях, лісосмугах, заплавах річок, вздовж доріг й інших природних екосистемах. За порушення природоохоронного законодавства передбачена відповідальність», – повідомили в Тернопільській обласній військовій адміністрації.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: