У тернопільському «Карітасі» підлітків ознайомлюють з особливостями різних професій

Опубліковано:
23 Лютого, 2024 о 08:10

У тернопільському благодійному фонді «Карітас» підлітків ознайомлюють з особливостями різних професій. Такий захід організували для учасників проєкту «Діти та війна: соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю», – написали на сторінці «Карітасу» у мережі facebook.

«Фахівці благодійного фонду проводять серію занять з профорієнтації. Цього разу до підлітків завітала представниця Тернопільського вищого професійного училища сфери послуг і туризму – майстриня виробничого навчання, за професією перукарка, викладачка Ірина Кісельова. Особливу увагу вона приділила тонкощам професії перукаря і правильному догляду за волоссям. Розповіла, як визначити власний тип волосся, який шампунь, маску та кондиціонер краще підібрати для кожного типу. Також Ірина Кісельова запросила підлітків взяти участь у соціальному проєкті: «Від пацанки до панянки», – йдеться у повідомленні.

null



Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: