«Гуртовий продаж тюльпанів»: як жителька Тернопільщини віддала шахраям 200 тисяч гривень

Опубліковано:
17 Лютого, 2024 о 17:05

Жителька Тернопільщини віддала гроші шахраям, повіривши їхньому оголошенню в інтернеті. Зокрема, на одному з сайтів вона знайшла інформацію про продаж тюльпанів та гіацинтів гуртом і вирішила придбати квіти, – розповіли в управлінні Нацполіції Тернопільщини. 

«Невідома фірма пропонувала рослини за дуже вигідною ціною. Жінка перевела гроші за партію рослин на рахунок продавця, аби згодом вигідно продати квіти на свята, однак товар не прийшов, оголошення з сайту зникло, а номер телефону працівника фірми не відповідав. Жінка втратила понад 200 тисяч гривень, потім вона звернулася до поліції», – кажуть правоохоронці. 

Поліцейські закликають жителів області торгувати та купувати в інтернеті безпечно.



«Не довіряйте незнайомцям свої кошти, не перераховуйте значні суми за товар, якого не бачили, продавайте-купуйте наложною платіжкою, а при зустрічі краще одразу отримати готівку за товар, або ж одразу перевірити чи зараховані гроші на картку. Не довіряйте смс-повідомленням», – наголошують поліцейські.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: