У тернопілському «Карітасі» розмальовували екоторби для благодійних ярмарків

Опубліковано:
8 Лютого, 2024 о 09:13

У тернопільському осередку благодійного фонду «Карітас» розмальовували екоторби для благодійних ярмарків. Це робили матері дітей, які відвідують простір «Карітасу» при парафії Святого Василія Великого.

На екоторбах учасники акції малювали пташки віри, надії, любові та милосердя. Допомагали їм фахівці проєкту «Діти та війна: соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю».



«Усі благодійні внески за еко-торбинки «Карітас Тернопіль» спрямує на проєкт підтримки дітей Героїв. Батьківський клуб «Вільна хвилинка» щотижня проводить зустрічі, на яких в доброму товаристві батьки спілкуються з психологом на актуальні для них теми, беруть участь у психологічних тренінгах з виховання дітей, відвідують арт-терапевтичні заняття, є учасниками майстер-класів з хенд-мейду», – розповіли працівники «Карітасу».

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: