На Тернопільщині визначили переможців змагань з мандрівництва «Снігохід 2024»

Опубліковано:
6 Лютого, 2024 о 08:13

На Тернопільщині визначили переможців XIIІ зимових змагань з мандрівництва «Снігохід 2024».

Учасники змагались у категоріях Б (професіонали ), А2 (любителі ) і А1 – юнацькі команди. Вони мандрували за власним маршрутом на території околиць Кременця та ближніх сіл. На мапі нанесли 44 контрольні пункти – це архітектурні, природні об’єкти та інші локації.



Команди пройшли різні етапи змагань: переправа, стрільба з пейнтбольних маркерів, перша допомога від Червоного хреста й інтелектуальна точка від національного природного парку «Кременецькі гори».

«Цьогоріч змагання були присвячені Героям «Снігоходу», які віддали своє життя за захист України, а саме: Руслан Стороженко (Творець), Юрій Гринівецький, Тарас Давидюк (Старий), Василь-Яків Капустинський. Переможцями змагань 2024 стали:

Категрія А1 (юнацькі любителі) – команда «КРОК» з Тернополя, Категрія А2 (дорослі любителі) – команда «Pro Track» з Кропивницького, Категрія Б (професіонали) – команда «Хом’яки» з Києва», – розповіли організатори.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, «Снігохід» – це Всеукраїнські зимові змагання з мандрівництва. Їх які проводять, щоб залучити молодь до спортивного туризму, популяризації здорового способу життя та активного відпочинку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: