У Тернополі пройде форум «Комунікація у громадському секторі: тренди та можливості»

Опубліковано:
12 Січня, 2024 о 14:05

25 і 26 січня у Тернополі відбуватиметься форум «Комунікація у громадському секторі: тренди та можливості». Його організовують представники Освітньо-аналітичного центру розвитку громад. Це захід для керівників та представників громадських організацій, які відповідають за напрямок комунікації.

Про це організатори повідомили у мережі Facebook.



«Основні теми форуму: як донести власну ідею за допомогою відео-блогу? Комунікаційна діяльність у форматі відео-блогу. Якою має бути новина, щоб її опублікували топ-сайти? Як написати ефективний текст для соцмереж та сайту? Стратегічна комунікація НГО: як правильно планувати комунікаційну діяльність. Особливості комунікації зі ЗМІ. Підготовка та проведення публічних заходів. Цифрова комунікація: ведення соціальних мереж (Facebook, Instagram, Telegram, TikTok, YouTube).  Ведення соціальних мереж. Практичні поради. Візуальна складова комунікаційних продуктів (поняття візуалу, фото та відео редактори, сторіс-мейкінг, відео контент, основи мобільної фотографії тощо). Основи таргетування: як зробити рекламу в соціальних мережах ефективною? Виступи перед камерою: вимоги, лайфхаки, поради», – йдеться на сторінці форуму у соцмережі.

 Для участі у форумі до 15 січня треба зареєструватися за посиланням – https://cutt.ly/AwGVXZIw та пройти конкурсний відбір.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: