У ЗУНУ відбувся семінар для педагогів «Імерсивні технології в освіті»

Опубліковано:
6 Січня, 2024

В iмерсивному мультифункцiональному хабi, який функцiонує на базi Захiдноукраїнського нацiонального унiверситету, вiдбувся семiнар «Iмерсивнi технологiї в освiтi» для педагогiв Тернопiльського навчально-виховного комплексу «Загальноосвiтня школа I-III ступенiв – медичний лiцей №15 iменi Лесi Українки».

Начальник вiддiлу цифрової трансформацiї ЗУНУ Назар Iванiцкий розповiв присутнiм про можливостi та переваги хабу й зазначив: «Кожному iз нас потрiбно покращувати свої цифровi навички й освоювати iнновацiйнi технологiї, адже це на часi та є вимогою сучасного суспiльства!»

Назар Iванiцкий запросив учасникiв семiнару до тестування обладнання iмерсивного мультифункцiонального хабу.

Ознайомившись iз обладнанням та функцiоналом iмерсивного мультифункцiонального хабу, вчитель початкових класiв вищої квалiфiкацiйної категорiї зi званням «Вчитель-методист» ТНВК ШМЛ №15 iм. Лесi Українки Тетяна Онищук сказала: «Цифрова трансформацiя — це не лише використання новiтнiх програм, а й змiна пiдходiв до навчання. Освiтяни повиннi вдосконалюватися й здобувати новi знання, бути вiдкритими до сучасних технологiй та активно впроваджувати їх у педагогiчну практику, адже сьогоднi дiти хочуть навчатися цiкаво, креативно та пiзнавально».

Учасники мали змогу поринути у доповнену реальнiсть, пройти тести компанiї «Anima», якi визначають показник тривоги та депресiї у людини.

«Iмерсивнi технологiї дають змогу експериментувати, вiдкривати та пiзнавати щось нове для себе», – вчитель фiзичної культури вищої квалiфiкацiйної категорiї зi званням «Старший вчитель» ТНВК ШМЛ №15 iм. Лесi Українки Любов Рудько.

Пiд час взаємодiї iз 3D-моделями вчитель української мови та лiтератури вищої квалiфiкацiйної категорiї зi званням «Старший вчитель» ТНВК ШМЛ №15 iм. Лесi  Українки Олена Шмiгель зауважила: «Цифровi технологiї – освiта майбутнього, тому нам потрiбно популяризувати iнновацiйнi педагогiчнi пiдходи та розвивати креативнiсть!»

Координатор роботи iмерсивного мультифункцiонального хабу Ростислав Кривко зазначив: «Сучаснi технологiї змiнюють навколишнiй свiт i дають змогу впроваджувати цифровi iнiцiативи у навчальний процес».

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗУНУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: