Вибір правильного чохла для iPhone може бути особистим рішенням на основі ваших потреб, уподобань і способу життя. Проте є кілька факторів, які слід враховувати при виборі чехол на айфон 14. Зокрема, захист, стиль, функціональність та матеріал, з якого він виготовлений. Однак в світі є чохли для iPhone, які вражають не лише своєю вишуканістю, а й ціною. Ми зробили для вас добірку 5-ти найдорожчих айфонів у світі. 

Розпочнімо з найдешевшого, хоча і його вартість просто вражає.

5. Чохол для iPhone BRIKK – 100 000 $

Корпуси Brikk, виготовлені з титану та золота, виглядають приголомшливо. Кожен чохол містить 600 діамантів, загальною вагою 6 каратів. Вартість чохла – 100 000 доларів. Проте такий чохол сумісний лише з моделями iPhone XS/XS+. У разі випадкового падіння титан захистить його. Корпус із золота – символ престижу та багатства.

4. Чохол для iPhone Goldgenie Donald Trump Case – 151 000 доларів

Справжній, єдиний у своєму роді чохол для iPhone. Виготовлений із 24-каратного золота та прикрашений обличчям Дональда Трампа. Дизайн чохла надіслав у Goldgenie один клієнт. Логотип Apple і краї корпусу чохла всипані діамантами, а на корпусі вигравіювано слова «Limited Edition 1/1», що демонструє його унікальність.

3. Чохол для iPhone Buccellati – 208 000 доларів

Buccellati – це чи не найвідоміше ім’я в італійській ювелірній справі, і один із найрозкішніших брендів у світі. Тому він для тих, хто хоче похизуватися своїм багатством, чохол Buccellati для iPhone є аксесуаром, який свідчить про бездоганний смак свого власника. Він коштує 208 000 доларів. Чохол прикрашений діамантами, деталями з білого золота та жовтого золота, словом, створений для того, щоб вражати. Він радше як прикраса, адже захисні функції у нього слабенькі. Але, як кажуть, краса вимагає жертв.

2. Чохол для iPhone Anita Mai tan Dragon and Spider – $880 000

Чохол Anita Mai tan Dragon and Spider, який є одним із найдорожчих чохлів для телефонів у світі. Він виготовлений зі справжнього 18-каратного золота, а також 23-каратних діамантів, які тиснені по всій його поверхні.

На розробку чохла знадобилося 16 місяців. Футляр не тільки функціональний, але також може служити ювелірною прикрасою.

Є два варіанти чохла для телефону Anita Mai Tan на вибір, один у формі дракона, а інший у вигляді чохла-павука. 

Футляри з драконом і павуком мають однакову ціну, але є різниця в кількості діамантів, які ви отримаєте, залежно від того, який з них ви виберете.

У той час як у версії з драконом використовується 2200 діамантів, у корпусі-павуку використовуються разючі 2800 чорних і безбарвних діамантів.

5. Чохол для iPhone Alexander Amosu – $2,7 млн

Олександр Амосу, британсько-нігерійський дизайнер, якому приписують виробництво найдорожчого у світі шампанського, найдорожчого костюма та найдорожчого чохла  для iPhone. Він придумав цей чохол для телефону зі справжнього золота та він усіяний 6127 діамантами. Кожен діамант – неперевершеної якості і має огранку «кушон».

Як бачимо, чохол для iPhone може бути не лише для захисту від пошкоджень, а як модний аксесуар, який асоціюється із заможністю його власника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чехол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: