Тепловізійний приціл: вибрати і не помилитися

Опубліковано:
2 Січня, 2024 о 00:30

Тепловізійний приціл – надійний помічник у полі бою

З початком повномасштабної війни про тепловізійні приціли заговорили. Для військових це незамінна річ. Тепловізійний приціл бійці кріплять до гвинтівки. Вони забезпечують значно чіткіше визначення цілі в умовах інтенсивного дощу, снігопаду, туману або диму. Найширший вибір тепловізійних прицілів ви можете знайти за посиланням https://grand-pulsar.com.ua/ua/teplovizionnye-pricely.



Як працює тепловізійний приціл?

Тепловізійний приціл спроможний реєструвати інфрачервоне випромінювання об’єкта, яке за допомогою електронних компонентів приладу конвертується в зображення видимого спектра для людського ока. Це зображення транслюється на вбудований дисплей прицілу. Крім теплового градієнта, на екрані приладу також відображаються піктограми та прицільна сітка, що розширює можливості спостереження та наведення на ціль. 

Зверніть увагу на тепловізійний приціл пульсар. Серед популярних моделей варто розглянути Pulsar Axion XM30F,Pulsar Talion XG35, Pulsar Krypton 2 FXG50, а ще на INFIRAY (IRAY) Saim SCT 35 V2.

 

За яких умов він працюватиме найбільш ефективно?

Чим більша різниця температур між холодним і гарячим об’єктами, тим ефективніше працюватиме тепловізійний приціл. Такі умови можна отримати в холодну зимову ніч. При високій температурі повітря на зображенні з’являться так звані теплові шуми, що трохи знизить якість результату. Подібний ефект буде спостерігатися при роботі оптики у світлий час доби.

null

Як правильно вибрати тепловізійний приціл?

Купити тепловізійний приціл для гвинтівки – завжди складне і відповідальне завдання. Щоб якісно впоратися з нею, необхідно добре розбиратися у всіх нюансах цієї справи й враховувати рекомендації фахівців. Тільки такий підхід дозволить підібрати оптимальну модель, яка відповідає вашим потребам і фінансовим можливостям. 

У більшості випадків покупці віддають перевагу марці Pulsar. Тепловізійні приціли цієї марки відмінної якості, завжди має хороші характеристики та функції, і пропонує необмежені можливості для користувача.  Ці тепловізійні приціли володіють здатністю виявляти цілі навіть через туман, сніг, чи дощ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Тепловізійний приціл, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: