У Києві нетверезий водій влетів у позашляховик, постраждало двоє дітей

Опубліковано:
25 Грудня, 2023

У Деснянському районі столиці в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждало двоє малолітніх дітей, правоохоронні органи розпочали розслідування цього інциденту. Про це повідомила поліція Києва.

Водій автомобіля «Ауді», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив зіткнення з авто «Тойта», що рухалося в тому ж напрямку. Внаслідок зіткнення позашляховик вилетів у кювет та перекинувся, внаслідок чого водій та пасажири отримали різні тілесні ушкодження.

Повідомлення про аварію із постраждалими дітьми надійшло до поліції Києва вчора ввечері у Деснянському районі. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група столичного главку, патрульні поліцейські та медичний персонал.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автівка з’їхала у кювет та перекинулася. Загалом у транспортному засобі перебували 6 осіб, із яких пасажирку 1974 року народження госпіталізували із закритим переломом ключиці, а двох малолітніх дітей, народжених у 2020 році, направили до лікарні Охматдит із закритою черепно-мозковою травмою.

Водія автомобіля «Ауді», народженого у 1991 році, затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Перевірка на сп’яніння водія за допомогою приладу Драгер показала 2,02 проміле.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України щодо порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які перебувають у стані сп’яніння. Стаття передбачає позбавлення волі на строк до трьох років та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #київ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: