Чоловічі кросівки: основні тонкощі вибору моделі

Опубліковано:
19 Грудня, 2023

Кросівки — універсальне взуття, яке ідеально підходить кожному. Воно чудово поєднується з різними елементами гардеробу та стає стильним акцентом у вашому образі. Крім того, кросівки можна вибрати для занять спортом, аби забезпечити собі оптимальний рівень комфорту та навіть захисту від можливих травм. Однак у будь-якому образі: кежуал чи спортивний, ця пара взуття виглядає шикарно. Але як вибрати поміж стількох наявних моделей? Про це розповімо далі.

Які кросівки можна купити 

Зараз є безліч цікавих моделей у різних кольорах та фасонах від вітчизняних та закордонних виробників. Якщо ви хочете отримати якісне взуття — ретельно перевіряйте магазини та бренди обраної моделі. Віддавайте перевагу відомим виробникам, наприклад купити чоловічі кросівки Найк — гарна ідея, оскільки це популярний бренд. Він дуже цінується користувачами за якість та комфорт виробів. Крім того, всі моделі ультрастильні та вироблені з урахуванням сучасних модних тенденцій.

Які можна придбати кросівки? Загалом є декілька видів залежно від їх призначення та сезонності моделі:

  • утеплені варіанти;
  • спортивні;
  • на кожен день.

Також є кеди, вони мають більш низьку підошву. Однак ця модель не завжди підходить для занять спортом, оскільки не надає необхідної амортизації. 

Як вибрати модель: головні критерії

Аби успішно підібрати кросівки, варто звернути увагу на деякі параметри. Які? Розглянемо ключові з них:

  1. Зручність: модель має гарно фіксуватися на нозі, водночас не стискаючи стопу та не обмежуючи ваші рухи. Крім того, кросівки повинні давати якісну амортизацію для зменшення навантаження на стопи.
  2. Розмір: важливо, аби модель не перетискала і не бовталася на нозі, оскільки це може викликати дискомфорт та навіть стати причиною травм.
  3. Матеріал: для активних занять важливий “дихаючий” матеріал, який сприяє правильній циркуляції повітря, відводить тепло та вологу, і зменшує ймовірність виникнення неприємного запаху. 
  4. Підошва: врахуйте призначення кросівок. Для спортзалу необхідний особливий рельєф для стійкості, у щоденному використанні це не так важливо. А під час активного відпочинку на природі — потрібно вибирати кросівки з глибоким рельєфом для безпеки на різних поверхнях.
  5. Якість виготовлення: звертайте увагу на загальний зовнішній вигляд, відсутність специфічного запаху, рівність швів, міцне кріплення деталей та наявність корисних елементів, таких як супінатор чи м’яка крайка для захисту щиколотки.

Крім того, переконайтеся, що у кросівках є знімна устілка та вона гігроскопічна. Це сприяє вбиранню вологи, а також забезпечує необхідну підтримку стопи.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кросівки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: