Рятувальники закликають жителів Тернопільщини дотримуватися правил експлуатації пічного опалення

Опубліковано:
6 Грудня, 2023

З настанням опалювального періоду, на Тернопільщині траплялися пожежі, причиною яких було порушення правил використання пічного опалення.

Тому, рятувальники закликають жителів області дотримуватися правил експлуатації печей.

«Пам’ятайте, що заборонено залишати печі, які топляться, без нагляду або доручати нагляд за ними малолітнім дітям. Не користуйтеся печами, які мають тріщини. Не можна розміщувати паливо й інші горючі речовини та матеріали безпосередньо перед топковим отвором. Заборонено зберігати незагашені вуглини та попіл у металевому посуді, встановленому на деревяній підлозі або горючій підставці; Не можна сушити й складати на печах одяг, дрова, інші горючі предмети. Не застосовуйте для розпалювання печей легкозаймисті та горючі рідини. Заборонено також використовувати для горіння дрова, довжина яких перевищує розміри топки та опалювати печі з відкритими дверцятами топки. Не закріплюйте на димових трубах антени телевізорів, радіоприймачів і не зберігайте у приміщенні запас палива, який перевищує добову потребу», – кажуть рятувальники.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #опалення, #пожежа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: