10 тисяч медодайних дерев висаджено в межах проєкту «Марафон лип» від «Контінентал»

Опубліковано:
24 Листопада, 2023 о 14:05

«Контінентал» продовжує реалізовувати соціально-екологічну акцію «Марафон лип», у рамках якої вже висаджено 10 тис. саджанців медодайних дерев. Проєкт започатковано Компанією у 2019 році.

У межах «Марафону лип» відбувається організована висадка саджанців медодайних дерев у населених пунктах Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької та Хмельницької областей.



 
 
У «Контінентал» зазначають, що мета акції — не лише озеленити населені пункти, а й підтримати бджолярство та пасічну кооперацію, розвитку яких Компанія активно сприяє. Місце для висаджування дерев визначають спільно з представниками органів місцевого самоврядування та лісомисливськими господарствами. «Контінентал» забезпечує саджанці, а також повністю покриває витрати на їх доставку до місць висадки.

Долучаються до висадження дерев працівники Компанії, пасічники, члени кооперативів, з якими співпрацює «Контінентал Фармерз Груп», а також жителі громад, у яких реалізовують акцію. До слова, насадження, проведені в рамках «Марафону лип», можна відстежити на інтерактивній карті на офіційному сайті Компанії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Контінентал, #Марафон лип
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: