Названо моделі найбільш ненадійних кросоверів: їх краще не купувати

Опубліковано:
20 Листопада, 2023 о 14:43

Аналітики відомого британського видання “What Car” у співпраці зі страховою компанією “MotorEasy” представили список найбільш ненадійних кросоверів.

Рейтинг складався на основі опитування власників цих автомобілів, які були запитані про поломки, з якими вони зіткнулися під час 24-місячного періоду експлуатації свого транспортного засобу, а також про складність і терміни подальшого ремонту.



У результаті журналісти визначили п’ятірку найменш надійних кросоверів, які бажано уникати, якщо безпроблемність автомобіля є однією з ключових критеріїв під час покупки.

Range Rover Evoque (2011-2019)

В антирейтингу кросоверів лідером став Range Rover Evoque. За даними опитування власників, ця модель автомобіля зазнає безлічі проблем, вирішення яких забирає значну кількість часу.

За останні 24 місяці 35% автомобілів, що вийшли з ладу, страждали через проблеми з електрикою, які не пов’язані з двигуном, а також через проблеми з акумулятором. Більш як половина таких автомобілів перебувала на ремонті протягом більше ніж тиждень. Загальний рейтинг надійності становить 78,8%.

Nissan X-Trail (2014-2022)

Згідно з опитуванням, 32% учасників скаржилися на постійні поломки своїх Nissan X-Trail. Несправності виявляються майже скрізь, де це тільки можливо. Однак, вирішення цих проблем займає менше часу, порівняно з Evoque (менше тиждня). Рейтинг надійності цієї моделі становить 75,8%.

Peugeot 3008 – дизель (2017 – теперішній час) 

У випадку дизельних моделей Peugeot 3008 частота виникнення проблем виявилася вищою, ніж у їх бензинових і гібридних варіантів (40% проти 27% для обох останніх типів відповідно). До того ж, 18% власників Peugeot 3008 скаржилися на поломки підвіски.

За кількістю негативних відгуків від власників автомобілів Peugeot 3008 найбільш проблемними компонентами виявилися гальма, вихлопна система, а також електрика, що не пов’язана з двигуном. У середньому ремонт таких машин займає понад тиждень. Рейтинг надійності цієї моделі становить 74,4%.

Audi Q5 – дизель (2008-2017)

Дизельні власники Audi Q5 стикалися зі значними проблемами щодо підвіски, що становили 38% усіх виявлених несправностей. Крім того, експерти відзначили наявність скарг на двигун, неелектричні системи, кузов та гальма у цьому німецькому кросовері. Усунення цих проблем зазвичай забирало більше тижня. 

Land Rover Discovery (2017-тепер)

Врешті-решт, найненадійніша модель автомобіля, за версією британської преси, має рейтинг безперебійності всього 70,7%. Відсутність несправностей явно не є сильною стороною для Land Rover Discovery. 

За відгуками його власників за останні 24 місяці, Land Rover Discovery зазнавав численних проблем, включаючи труднощі з кузовом, електричною системою, кондиціонером, гальмами, паливною системою, інформаційно-розважальною системою та підвіскою. Ремонт цих позашляховиків виявився дорогим та займав понад тиждень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кросовер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: