Поїздка автомобілем у дощову погоду: поради для водіїв

Опубліковано:
18 Листопада, 2023 о 08:00

Тернопільські патрульні поліцейські закликають водіїв бути обережними на дорогах у дощову погоду, коли дорожнє покриття мокре і може спричинити аварійні ситуації.

Правохоронці дали кермувальникам кілька порад щодо безпеки за таких умов:



«Увімкніть ближнє світло фар, дотримуйтесь інтервалу та дистанції між транспортними засобами, обирайте безпечну швидкість, якщо виникла необхідність зупинитися — знижуйте швидкість поступово. Також не робіть різких маневрів, а якщо дощ такої сили, що ви втрачаєте з поля зору транспорт, який їде попереду, то зупиніться на узбіччі й обов’язково ввімкніть аварійну сигналізацію. Пам’ятайте, що за таких погодних умов погіршується видимість, збільшується гальмівний шлях, у разі різкого маневру, автомобіль може занести. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду та потребує допомоги, не залишайтеся осторонь. У разі потреби телефонуйте 102», – кажуть патрульної поліцейські.

Читайте також: «Особливі умови водіння» – нове навчання від Центру готовності цивільних у Тернополі

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: