На Тернопільщині аграрії зібрали 1,07 мільйона тонн цукрового буряка і підприємства виготовили більше цукру, ніж планували.
Про це поінформували у депатраментві агропромисловгго розвитку Тернопільської обласної військової адміністрації.
Перегляньте також:
- На Тернопільщині стартував сезон цукроваріння: потреба у продукції зростає
- На Тернопільщині збільшили виробництво цукру
«На сьогодні цукрові заводи перевиконали заплановані показники роботи на 113%: Чортківське виробництво на 108%; Хоростківське виробництво на 125%; Козівське виробництво на 124%; Збаразьке виробництво близько 100%. Від початку сезону цукроваріння в області виробили 148 тисяч тонн цукру, а це на 40 тисяч тонн більше, ніж за такий же період минулого року», – кажуть у департаменті.