Намагалися підірвати Porsche підприємця: офіційні подробиці вибухів у Тернополі

Опубліковано:
9 Листопада, 2023 о 15:10

Вночі 9 листопада у Тернополі відбулися два вибухи. Невідома особа встановила саморобний вибуховий пристрій на автомобіль Porsche Cayenne, який був припаркований у дворі багатоповерхового будинку на вулиці Руській. Декілька хвилин після цього стався вибух, проте ніхто не постраждав, автомобіль отримав невеликі механічні пошкодження.

Також і на вулиці Чумацькій невідомі особи здійснили підрив гранати Ф-1, що спричинило ще один вибух. У цьому випадку теж обійшлося без постраждалих.



Потерпілі  – родина приватного підприємця з обласного центру. На обидві події виїжджали слідчо-оперативна група та екстрені служби. Слідчі, криміналісти, спеціалісти-вибухотехніки провели усі необхідні дії. 

Поліція зафіксувала обидві події та внесла їх до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведуться слідчі та оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до цих вибухів.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибухи у тернополі, #кримінал, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: