На вихідних на Тернопільщині поліцейські затримали 10 нетверезих водіїв

Опубліковано:
7 Листопада, 2023

На вихідних патрульні затримали 10 водіїв, які керували транспортними засобами у нетверезому стані.

На цих кермувальників правоохоронці склади протоколи за статтею 130 – керування автомобілем в стані сп’яніння, рішення по яких прийме суд.

«Нагадуємо, що відповідальність за 130 статтею КУпАП — це не лише про керування в стані алкогольного сп’яніння, а й про: керування транспортними засобами в стані наркотичного чи іншого сп’яніння, під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції. Ця відповідальність також наступає за передачу керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп’яніння чи під впливом таких лікарських препаратів та за відмову водія пройти огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції», – кажуть в обласному управлінні Патрульної поліції.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #п'яні водії, #патрульна поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: