Використання зворотних посилань для просування свого бренда або власного інтернет-ресурсу – сьогодні надзвичайно поширена та ефективна практика. Де краще розмістити публікацію про свої послуги або товари? On News – сервіс, який допоможе швидко, якісно та ефективно, на максимально вигідних умовах розмістити важливу інформацію на новинні сайти Тернополя.

Новинні сайти Тернополя

Рейтинг було складено за показником – відвідуваність по Similarweb за жовтень 2023 року. У рейтингу приймають участь тільки ті майданчики, які є у каталозі новинних сайтів on-news.net.

Сайт міста Тернополя 0352

0352.ua один з найпопулярніших регіональних ресурсів, де можна дізнатися останні новини політики та соціальної сфери, переглянути цікаві оголошення отримати актуальну інформацію про роботу міської інфраструктури. Видання публікує аналітичні статті, не оминає гострих та навіть скандальних тем.

20 хвилин Тернопіль

На сайті te.20minut.ua ви знайдете найцікавіші добірки новин, надані мультимедійною редакцією RIA. Аналітичні статті та журналістські розслідування, найважливіші новини політики та економіки, фото та відео-репортажі, представлені на сайті, дозволяють відчути бурхливе та різноманітне життя регіону. Користувачі звикли шукати тут актуальні оголошення та анонси спортивних, громадських та культурних заходів.

Тернополяни

ternopoliany.te.ua інтернет-видання, де представлений весь спектр новин регіону. Користувачі знайдуть тут цікаві аналітичні статті, журналістські розслідування, актуальні оголошення та анонси. На сайті завжди величезна кількість ексклюзивних світлин та відео-репортажів, що яскраво ілюструють повсякденне життя міста та області.

За Збручем

zz.te.ua один з надзвичайно популярних новинних сайтів, у фокусі уваги якого новини політики та економіки, соціальної сфери та бізнесу. Тут завжди можна дізнатися про цікаві громадські ініціативи, прийняти участь у обговоренні важливих подій, переглянути актуальні оголошення та анонси, ознайомитись з фото та відео-матеріалами.

Te News

tenews.org.ua інтернет-видання, де користувачі легко знайдуть кращу добірку найактуальніших новин Тернополя та області. Сайт публікує статті та аналітичні огляди, розповідає про новини політики, бізнесу та соціальної сфери, інформує про надзвичайні події в регіоні.

Галас

galas.te.ua агенція новин Тернополя, що пропонує користувачам щоденний огляд найбільш важливих та цікавих сфер життя регіону. Тут можна дізнатися про останні події в політичній та економічній сфері, цікаві новини бізнесу, освіти та культури. На сторінках видання користувачі знайдуть яскраві фото та відеоматеріали.

Терміново

terminovo.te.ua надзвичайно популярний сайт новин, у фокусі уваги якого – найважливіші події в країні та регіоні, огляди криміногенної ситуації, новини соціальної сфери, освіти та культури. Тут можна ознайомитись з аналітичними статтями, актуальними фото та відео, важливими анонсами та оголошеннями від комунальних служб.

Газета Номер один

gazeta1.com інтернет-видання пропонує користувачам добірку найсвіжіших новин міста та регіону. Окрім цього, користувачі сайту знайдуть цікаву аналітику та полемічні статті, обговорення гострих соціальних питань, ексклюзивні фото та відеоматеріали.

Голос

golos.te.ua інтернет-ресурс, що висвітлює найактуальніші події Тернопільщини. До уваги користувачів – огляд новин політики та економіки, бізнесу та суспільної сфери. У фокусі уваги – гострі питання соціальної сфери, освіти та культури, огляд кримінальних пригод та оголошення.

Газета Місто

gazeta-misto.te.ua безперечно, одне з найяскравіших видань регіону, де користувачі знайдуть огляд найактуальніших подій усіх сфер життя, від економіки та політики до анонсів та оголошень. Тут можна дізнатись про визначні громадські та культурні заходи, довідатися про кримінальні та надзвичайні пригоди.

Де купити посилання?

Виникла необхідність замовити посилання в Тернополі? Біржа посилань On News – зручний та ефективний інструмент, що допоможе зробити це у найбільш простий та ефективний спосіб.

Завдяки можливостям біржі, вам доступні:

  • посилання на ваш ресурс, що надходитимуть з найбільш авторитетних сайтів з високим рейтингом;
  • придбання посилань та розміщення прес-релізів на відомих інтернет-порталах;
  • значна економія часу та фінансових витрат, які неминучі за умови самостійного пошуку майданчиків для просування вашого продукту або бренда.

В каталозі біржі On News користувачі завжди знайдуть широкий вибір тематичних та регіональних новинних сайтів України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сайт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: