«Українська команда» оголосила збір на хотпаки для військових: «140 грн – один зігрітий боєць, 4200 грн – зігрітий цілий взвод»

Опубліковано:
30 Жовтня, 2023 о 09:43

Волонтерський штаб «Українська команда» оголосив великий збір на хотпаки для бійців на передовій, які захистять їх від холоду та бруду під час перебування в окопах. Мета збору – 7 мільйонів гривень. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди». 

«Наші захисники щодня відбивають від 50 до сотні атак орків. Ворог суне, а разом з ним сунуть і морози. На передку – болото та холод. Тому Волонтерський штаб «Українська команда» оголошує збір. Проста штука, яка зараз виручить бійців під Авдіївкою, Куп’янськом, Роботиним, Бахмутом, – це теплий пакунок, хотпак. Один хотпак – три речі: хімічна грілка, антибактеріальна присипка, та сухий душ», – йдеться у повідомленні «Української команди».

Волонтери планують зібрати 7 мільйонів гривень, щоб обігріти 50 тисяч бійців на передовій.



«7 мільйонів на чисто-сухо-тепло для 50 тисяч захисників. 140 грн. – один зігрітий боєць.  4200 грн – зігрітий цілий взвод. Друзі, стартуємо! Зігрівай своїх, щоб вороги палали!» – закликає «Українська команда».

Як раніше повідомлялося, минулого року “Українська команда” зібрала кошти на бандерпечі для 10 000 захисників на передовій.

Долучитися:

ПриватБанк https://bit.ly/3Bwii4S

Монобанк https://tinyurl.com/yse28z59

UA Pay https://bit.ly/3Dd68PM

Повні реквізити: https://bit.ly/474kmOx

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #збір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Українська команда, #хотпаки
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: