Суддя закрив провадження щодо продовження строку дії обов’язків Михайла Головка

Опубліковано:
27 Жовтня, 2023

Більше без “браслета”. Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду постановив закрити провадженням прокурора про продовження строку дії обов’язків, покладених на підозрюваного Головка М.Й. у кримінальному провадженні.

Про це редакції видання Місто повідомили адвокати Михайла Головка.

Обмежень більше не буде: суддя закрив провадження про строк дії обов’язків Головка

Резолютивну частину ухвали суддя оголосив сьогодні, 27 жовтня. Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошенні і оскарженню не підлягає.

Таким чином Михайло Головко вже немає ніяких обмежень щодо пересування територією України і не повинен носити електронний браслет.

Нагадаємо, перший запобіжний захід Михайлу Головку обрали 28 червня. Це тримання під вартою на 60 діб з можливістю внести заставу 805 200 гривень.

Згідно з ч. 11 ст. 182 КПК України застава, що не була звернена в дохід держави, повертається підозрюваному, обвинуваченому, заставодавцю після припинення дії цього запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: