Люби те, що купуєш: як правильно вибирати одяг в інтернеті

Опубліковано:
26 Жовтня, 2023 о 20:09

«Закупи в онлайн» — найчастіша опція в ритмі життя сучасної людини, вона економить час та гроші. До появи інтернету, щоб купити одяг, доводилося оббігати місцевий ринок чи відвідати кілька десятків магазинів. На це затрачалося чи не весь день. Але тепер усе по-іншому. Найголовніше — в інтернеті сотні магазинів, де ви можете придбати все необхідне, не встаючи з-за столу. Якщо ви запланували оновити гардероб, зайшовши за посиланням https://garne.com.ua/ знайдете багато стильних речей. А, щоби покупки були вдалими й приємними, візьміть на озброєння кілька порад. Верхній жіночий одяг теж має значення. Пальто, куртка чи плащ стане яскравим доповненням до вашого модного образу.

Є кілька переваг покупки одягу в інтернеті, які можуть бути привабливими для багатьох споживачів. Ось деякі з них:



– Зручність і доступність;

– Економія часу;

– Широкий вибір;

– Знижки та акції;

– Доставка до дому;

– Заміна та повернення.

Визначте свій стиль

Коли ви знаєте, який стиль одягу вам подобається і пасує, а які ні, робити покупки онлайн набагато простіше. Здійснюючи покупки в інтернеті, легко мати капсульний гардероб Коли ви використовуєте капсульний гардероб у своїй шафі, ви носите одяг, який вам найбільше подобається, і цей одяг можна легко поєднувати один з одним, тож у вас буде багато нарядів! Проте нова сукня завжди буде доречною. Вечірка, похід до театру чи ділова зустріч — в елегантній сукні /list/woman/clothes/sub=41 ви будете виглядати неймовірно.

Визначте параметри свого тіла

Знаючи розміри свого тіла, можна легко визначити, який розмір купити. До речі, таблиці розмірів можуть різнитися залежно від торгової марки. Тому ви можете носити розмір S в одного продавця та розмір M — в іншого. Але ви можете найкраще визначити, який розмір замовити, спираючись на таблицю розмірів продавця.

Зробіть наведені нижче вимірювання тіла за допомогою сантиметрової стрічки та запишіть їх або збережіть у додатку для нотаток на телефоні для легкого доступу.

  • Бюст
  • Талія
  • Стегна
  • Плечі
  • Довжина спини

Прочитайте відгуки покупців

Перш ніж купити товар, варто завжди прочитати кілька відгуків покупців. Це дуже корисно, ви можете дізнатися наскільки він їм сподобався, чи немає дефектів, чи варто його купувати. Іноді відгук може бути від людини, якій просто не сподобався товар, і вона може написати негативний відгук, який не є негативним про сам товар, а лише про те, що він їй не сподобався. У відгуках варто звернути увагу на те, як тканина поводиться при пранні, чи дає усадку, чи навпаки розтягнулася, чи потьмянів колір тощо.

Доставка та повернення

Перш ніж замовляти одяг в інтернеті, перевірте тарифи доставки та політику повернення продавця магазину. Деякі роздрібні торговці пропонують безкоштовну доставку та безкоштовне повернення, тоді як деякі інші роздрібні торговці стягують із вас плату за доставку та/або повернення. Отже, навіть якщо ви заощаджуєте гроші завдяки їхнім онлайн-знижкам, вам доведеться додатково заплатити за доставку та/або повернення. Позитивним моментом є те, що коли ви вважаєте, що вам знадобиться час, щоб доїхати до роздрібного продавця, разом із вартістю бензину, щоб дістатися туди, особливо, якщо роздрібний продавець знаходиться за годину-дві їзди від вашого місця проживання, можливо, варто заплатити номінальну плату за доставку.

Насамкінець, завжди перевіряйте надійність та репутацію інтернет-магазину перед здійсненням покупки, а також дотримуйтеся правил безпеки при онлайн-покупках, зокрема, не надавайте особисту чи фінансову інформацію на сумнівних вебсайтах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одяг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: