Росія атакуватиме Україну рекордною кількістю “Шахедів”: коли почнуться удари

Опубліковано:
23 Жовтня, 2023

Новий опалювальний сезон може стати рекордними за кількістю дронів-камікадзе, якими окупанти будуть атакувати Україну. Тільки минулого місяця росія застосувала на терититорії нашої країни понад 500 безпілотників.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону “Єдині новини”. 

“Проти дронів боротися потрібно, бо ця осінь/зима будуть рекордними за кількістю застосувань літальних безпілотних апаратів Шахед”, – сказав він.

Ігнат нагадав, що лише за минулий місяць росія застосувала проти України понад 500 безпілотників, в той час як за пів року опалювального сезону росія випустила 1000 дронів.

“За 6 місяців минулого опалювального сезону було використано проти України понад 1000 “шахедів”. А ми вже маємо пів тисячі лише за один місяць”, – повідомив речник.

Він додав, що повітряні сили будуть робити все можливе, щоб захистити Україну – збивати повітряні цілі та захищати повітряний простір.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини, #Шахеди
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: