Воркшоп гендерної рівності «Women in negotiation: discover your innate power»

Опубліковано:
22 Жовтня, 2023 о 19:05

 Навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету запрошує всіх охочих взяти учать у воркшопі гендерної рівності «Women in negotiation: discover your innate power», який відбудеться 25 вересня о 14:00 год (а. 11103).

Ви зможете відкрити для себе новий світ можливостей та внутрішню силу жінок у перемовинах.



Спікер заходу – Соня Грімм, лекторка, медіаторка, коуч, виконавча директорка компанії з дослідження і практики перемовин «Assertive Group», тренерка з майндфулнес, експертка із прикладної нейронауки (Швейцарія). З 2019 року вона співпрацює із Assertive Group, веде численні програми особистого розвитку, які навчають і підтримують подолання особистих та людських криз, щоб запропонувати свої навички медіації й ведення перемовин для людей, ослаблених і скривджених життям.

Пані Соня розкриє таємниці переговорів, де жінки можуть досягнути успіху, долаючи стереотипи і переконання, які були вкорінені у суспільстві упродовж багатьох поколінь. Як практик прикладної неврології та майндфулнес, вона є відданою гуманісткою та кардіостимулятором з унікальною здатністю слухати та розуміти. Соня постійно працює над передачею цінностей поваги та етики, забезпечуючи формування соціальних відносин, заснованих на емпатії та повазі до кожної людини в довгостроковій перспективі. Ґрунтуючися на встановленні довірчих відносин, віддаючи перевагу підходу до людського капіталу з метою створення зв’язків, довіри та конструктивного діалогу, Соня використовує методики, які заохочують кожну людину відновити впевненість у собі, а також власну автономію.

У 2018 році Соня Грімм опублікувала книгу «Insoumise – Autopsie d’un amour destructeur». Цією книгою вона робить свій внесок у просування справи домашнього насильства над жінками, чоловіками та дітьми, заохочуючи жертв вийти з мовчання та агітуючи за важливість надання їм права говорити. У 2021 році разом зі Стівом Албаном Тінео написала книгу «Par le Moi» (вид. WuWei Inspiration) – посібник, який допоможе розпізнати токсичні стосунки та впоратися з ними, а також дізнатися, як відновитися. 

Пристрасть до вирішення проблем та медіації зробила її цінним активом у переговорах щодо міжнародних контрактів між урядами та бізнесом, часто висвітлюючи сили різноманітності та толерантності.

 Воркшоп відбудеться задля провадження та донесення інформації про гендерну рівність.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #воркшоп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: