Продукти та ліки від «Української команди» отримали воїни на Запорізькому, Лиманському та Херсонському напрямках

Опубліковано:
14 Жовтня, 2023

У День захисників і захисниць України волонтери «Української команди» у співпраці з іншими волонтерськими групами відправили допомогу воїнам.

Продуктові мікси, ліки, засоби для перев’язок та від застуди отримали воїни на Запорізькому, Лиманському та Херсонському напрямках.

Про це повідомив волонтер «Української команди», лікар-невролог Андрій Надкевич.

– Цьогоріч 1 жовтня вперше стало днем, коли в Україні водночас відзначали День захисників і захисниць України, День створення УПА, День Українського козацтва та Свято Покрови  Пресвятої Богородиці. У цей день волонтерський штаб «Українська команда» Тернопільщини , центр «Я-Волонтер», Товариство українських студентів-католиків «Обнова», «Український науково-дослідний інститут проблем реабілітації та інтегративної медицини» об’єднали зусилля, щоб допомогти ЗСУ. Відправили продукти харчування та медицину нашим захисникам на Запорізький, Лиманський та Херсонський напрямки. Вже не вперше підтримали нас швейцарські партнери, –зазначив Андрій Надкевич.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтери, #допомога, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: