Великогаївська громада придбала позашляховик для українських захисників

Опубліковано:
14 Жовтня, 2023 о 10:15

У Великогаївській громаді майже два місяці збирали гроші на допомогу ЗСУ. За ці кошти придбали позашляховик для українських захисників. Автомобіль уже посвятили і готують до відправлення на фронт.

Про це написав у мережі Facebook голова громади Олег Кохман:



«Ще одна добра спільна справа задля нашої Перемоги! Сьогодні отець Володимир Хома посвятив та поблагословив автомобіль для хлопців ЗСУ, серед яких наш житель Застінки Степан Римар. Збір коштів на позашляховик тривав майже два місяці. Під час ярмарків на благодійних заходах, організованих Великогаївською сільською радою та Оксана Римар у ТРЦ «Подоляни» Тетяна Чубак ТРЦ “Подоляни”, на футбольному матчі, веломарафоні, спартакіаді вдалося зібрати чималу суму. Дякуємо за допомогу Юрій Березовський! Дякую усім, хто донатив на добру справу, хто допоміг в організації придбання та перевезення авто в Україну. Найближчим часом позашляховик відправиться на передову. Аби якісно виконувати роботу потрібне хороше авто з високою прохідністю, адже їздити доводиться по бездоріжжю. Віримо, автомобіль стане у пригоді, допоможе долати кривдника та, найголовніше, збереже життя наших воїнів. Слава Україні! Слава ЗСУ!», – написав Олег Кохман.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Допомога на ЗСУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: