Студентки ТНПУ пройшли тримісячне стажування у Франції

Опубліковано:
12 Жовтня, 2023

У залі засідань Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка студентки факультету іноземних мов – Олена Бачинська, Неля Велюш і Іванна Шаль з курсу ОП «Середня освіта (французька мова та література)» поділились емоціями та досвідом після тримісячного стажування у Франції. 

Згідно договору між ТНПУ та Федерацією Обміни Франція-Україна студенти вишу мають змогу проходити лінгвістичні, педагогічні та професійні стажування. Основний критерій відбору – мінімальний рівень знань мови А2.  

Студенти факультету іноземних мов

Виступає Неля Велюш

Учасники зустрічі

За допомогою презентацій дівчата візуалізували своє перебування на стажуванні, закцентували увагу на основних моментах, правилах і ментальності французьких колег, а також заохотили друзів-однодумців до щоденної праці над собою, аби наступного року стажування було їхнім.

Дівчата подякували викладачам, координаторці стажувань – Ользі Пежинській за любов до слова, підтримку та постійний супровід впродовж навчального процесу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #стажування, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: