Коментар МВС з приводу фейку, що дружина заступника міністра намагалася вивезти за кордон 13 млн доларів

Опубліковано:
11 Жовтня, 2023

«Інформація про причетність дружини заступника Міністра внутрішніх справ до нібито вивезення великої суми грошей за кордон – це фейк. Ці неправдиві дані поширили декілька осіб. Далі цей фейк розповсюдився на окремих телеграм-каналах та сайтах зі сумнівною репутацією. Достеменно відомо з відповіді угорської сторони, що такого факту не було. Крім того, дружина заступника Міністра протягом 2023 року взагалі не перетинала державний кордон. Це підтверджується даними з відповідних реєстрів.

Особи, які поширили завідомо неправдиву інформацію, мають вибачитися перед родиною посадовця. Крім того, готується відповідний позов про захист честі, гідності та ділової репутації.

Однак це удар не лише по сім’ї заступника Міністра. Це удар по всьому МВС. Багатотисячному колективу, до складу якого входить і частина Сил безпеки та оборони держави. росія використовує різні інструменти ІПСО для розхитування єдності українського суспільства в цей складний час. У такий важливий та водночас складний час для України та українців ми маємо чітко усвідомлювати, хто наш ворог та яка його мета. Не допомагайте ворогу. Перевіряйте інформацію, яку ви розповсюджуєте» – прокоментувала речниця МВС Мар’яна Рева.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дружина, #коментар, #МВС, #міністр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фейк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: