Про відмінності оформлення книг у фантастиці і фентезі розповів тернопільський художник на форумі видавців у Львові

Опубліковано:
11 Жовтня, 2023

Про відмінності оформлення книг у фантастиці і фентезі розповів тернопільський художник Олег Кіналь ХХХ ювілейному Форумі Видавців у Львові. Зустріч пройшла у Книгарні “Є” на проспекті Свободи, організувало її видавництво “БОГДАН”.  

Про це митець написав на своїй сторінці у мережі Facebook: 

«Запросили також молодого дизайнера Ігора Дунця, ми з ним працюємо над книгами англійського фантаста Чарльза Стросса. Було багато молодих художників і дизайнерів, зал був невеликий, люди стояли в проході. Ми розмовляли про особливості і відмінності оформлення книг у фантастиці і фентезі. Побажав майбутнім ілюстраторам і дизайнерам успіху, порадив без емоцій сміливо йти до своєї мети. Наступного дня Форуму, волонтер рецепції, струнка, чарівна дівчина, студентка факультету графічного дизайну подякувала мені за цю зустріч. Приємно було чути, що студенти художніх вузів слідкують за моєю творчістю. Бажаю їм здійснення Мрій, всім нам українцям – ПЕРЕМОГИ!», – пише Олег Кіналь.

null

Фото з мережі Інтернет
 
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #митець, #олег кіналь
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: