Обереги для військових виготовляють У Тернопільському центрі комплексної реабілітації

Опубліковано:
11 Жовтня, 2023

Вихованці Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації виготовляють обереги для українських захисників. Днями вони зробили військовим обереги у виглядів ангелів. Ці вироби вони створили під керівництвом Ірини Велюш.

«У кожному ангелику — частинка серця і душі, любов та підтримка. У кожній роботі — надія на Перемогу», — каже Ірина Велюш.

Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації  – це реабілітаційна установа, цільовим призначенням якої є здійснення комплексних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю, які досягли повноліття, дітей з інвалідністю, дітей віком до двох років (включно), які належать до групи розвитку щодо отритмання інвалідності, учасників АТО та членів їх сімей, дітей та підлітків з девіантною та деліквентною поведінкою, засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних, професійних здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу. Центр забезпечує тимчасове перебування на безоплатній основі та створення умов для зменшення та подолання фізичних, психічних, інтелектуальних і сенсорних порушень людей з особливими потребами. 

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #реабілітація
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: